Recensie

Jacqueline (mindful opvoeden, 2019)
“Ik merkte dat ik steeds vaker een kort lontje had. Dit afreageerde op mijn thuisfront. Ik was altijd maar druk, vooral in mijn hoofd. Voor iedereen alles willen regelen, ontzorgen en goed willen doen. Hierdoor cijferde ik mezelf weg. Op zich niet erg, maar de balans was ver te zoeken. In het verleden had ik al eens een cursus gedaan, maar ik was weer in de automatische piloot geraakt. Toen kwam de training mindfulness van Ilona op mijn pad. Ilona is een leuke, vriendelijke vrouw met een nuchtere kijk op het leven. Ze geeft veel tips, hoe je diverse oefeningen in het dagelijkse leven toe kunt passen. Voor iedereen is er wel iets. Door deze aangeboden oefeningen met aandacht te doen, heb ik geleerd om beter naar mijn lichaam en gevoel te luisteren, negatieve aannames/gedachten los te laten en vaker een “pauze” in te lassen, waardoor ik weer tot mezelf kom. Het heeft mij bewuster gemaakt, waardoor ik meer rust ervaar en meer geniet van allerlei kleine dingen in het leven. Kortom: een echte aanrader!”